Ännu en dag som passerat

hejhej:)))

Sitter just nu och väntar på att min älskade ska komma och hämta mig. Var nästan en vecka sen jag sist såg honom, saknar honom väääldigt mycket nu!
Har spenderat hela gårdagen och idag med att kollat på pretty little liars, vilket förövrigt är ett totally awesome program! Har väl egentligen inte så mycket mer att skriva om förutom att jag hatar humlor och getingar och liknande för dom är så totalt jävla dumma som ska hålla på flyga in i fönstret 100 gånger om..


utan dig är jag inget

Oron är så stor. Så stor att det gör ont i mig. Du här gjort dumma saker rent ut sagt förjävliga saker mot mig. Men utan dig skulle jag inte fungera du är min bättre hälft. Det är just därför det här gör så ont. Med gråten i halsen och hjärtat som slår i 150 och ångesten och paniken i magen och huvudet. Jag håller på att gå under. Det här är så jobbigtjobbigtjobbigt. Vill nej måste höra din röst. Jag älskar dig av hela mitt hjärta, min kropp och själ. Med gråten i halsen skriver jag det här. Vad fan som helst kan ha hänt och det är så jävla jobbigt. Blir nog en sömnlös natt inatt.

på rymmen

I just denna stund så sitter jag i en en varm låda på fyra hjul som även kallas bil, yep.. är ju på väg till bergland nu som sagt och det är nog en ganska bra bit kvar. Ska bli skönt att komma bort men kommer endå sakna alla hemma. Var ju tänkt att man skulle fara på Vännäsdagarna och se när min kompis band ska spela men så vart det inte:( Ska nog fortsätta sova lite nu! Btw bloggar från telefonen därför det inte kommer nå bilder......:(((

im so not sorry

Hejhej Vet att det var typ en miljon år sen jag skrev något här men nu gör jag det, bättre sent än aldrig, right? Ganska mycke har hänt sen sist så kan ju ta det lite kort såhär..:) Jag och min pojke har vart tillsammans i över 5 månader och snart ett halv år, vi har förlovat oss också, sen så har jag gått ut första året på gymnasiet och jag klarade det även fast jag hade bajsigt mycket frånvaro, så YEEY! Sen så har det väl inte hänt så mycke mer värt att nämna egentligen.. är hemma hos jontes pappa med jonte nu för vi ska fara till bergland imrn och sen på jontes släktträff, vilket nog blir nice så:) Ajaa ska mysa med min älskade nu och sen sova!

RSS 2.0